Kosár

Találatok: {{result_arr.length}} db

Black Red White

A Black Red White a világ egyik legnagyobb bútorgyártója. A cég egy kis lengyel vállalkozásként indult több mint 20 éve, mára azonban meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi bútorpiacon. A Black Red White a bútorok tervezésénél és gyártásánál folyamatosan törekszik arra, hogy a funkcionalitás, megjelenés a lehető legjobb legyen. Óriási a kínálat: minőségi nappali bútorok, változatos és jól használható konyhabútorok, kényelmes hálószobák, változatos irodabútorok, étkezők, előszobák, ifjúsági bútorok, kényelmes kárpitozott ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek, puffok. Ezen felül a Black Red White ügyel a trendekre is. A termékcsaládok között mindenki megtalálja a magának tetsző stílust legyen az modern, minimalista, klasszikus, country, fiús vagy lányos ifjúsági szoba. A Black Red White jelmondata így nem véletlenül a „Bútorok minden korosztálynak” lett.

A Black Red White által kínált óriási termékválaszték között a legnépszerűbb bútorcsaládok: a gyönyörű ontario juhar színű Sevilla bútor, vagy a valódi fém díszzsanérokkal ellátott Indiana bútor. A valódi fa frontokkal gyártott Bawaria bútor, a modern bútortrendet követő August bútor, a több színben készülő Kaspian elemes bútor, a bemart keretű Raflo nappali, az ívesen meghajtott Senegal bútor, a minimalista trendet követő July bútor, a már évek óta töretlenül népszerű Syrius bútor, a klasszikusan elegáns Natalia bútorcsalád között mindenki megtalálja azt amit keres.

A Black Red White 21 gyártó üzemben végzi az európai szintű bútorgyártást. 40 országba exportálnak, így nem csak Európában, hanem Ázsiában és Amerikában is jelen vannak a termékeivel. A Black Red White több, mint 10.000 embert foglalkoztat a mai napig is. Első sorban lapra szerelten hozzák forgalomba a termékeket, hiszen így nagyon lecsökkenthető a szállítási költség, illetve sokkal kisebb a sérülések lehetősége. A Black Red White óriási logisztikai központokkal rendelkezik, melyekben hatalmas raktárkészletet tart, ezáltal is lerövidítve a szállítási határidőket.

A Black Red White termékeivel folyamatosan elnyeri több nemzetközi és lengyel díjat:

  • „Év terméke 2013”
  • „Superbrands 2013 Lengyelország”
  • „Fogyasztói Quality Leader 2013”
  • „Dobry DEDIGN 2013”

Magyarországon a Black Red White szinte minden nagyobb városban jelen van. Számos bútorbolt értékesíti a termékeket, hiszen a kiváló minőség, a gyönyörű megjelenés, az egyik legjobb ár/értékarány és gyors szállítás azonnal magával ragadja a Vásárlókat.