Kosár

Találatok: {{result_arr.length}} db

Információ

Tartalomjegyzék:


Magunkról néhány szóban

Ez a honlap  azért jött létre, hogy a kiváló minőségű Black Red White, Vox, Helvetia, Taranko, Etsberger termékeit a lehető legolcsóbban és a legrövidebb úton az Ön otthonába szállítsuk. Közel 500m2 alapterületű raktári háttérrel forgalmazzuk a megjelölt gyártók valamennyi bútorát. Nagyon hatékonyan és olcsón tudunk dolgozni, mert nincs felesleges raktározás, nincs több kéz amin átmegy a bútor, ezzel is emelve a költségeket. Web-áruházunkban az igényes, kedvező árfekvésű bútorokat tekintheti meg. Termékeink között helyet kaptak tömör fából készült bútorok; sokoldalúan variálható, elemes bútorcsaládok, hagyományos összeállítású szekrénysorok, minőségi konyhabútorok, praktikus ifjúsági bútorok, kényelmes hálószobabútorok, és szépen kivitelezett étkező garnitúrák. Legfőbb célunk az, hogy a kiváló minőségű bútorok lehető legszélesebb választékát tárjuk Vásárlóink elé. Törekszünk arra, hogy bemutassuk az egyszerű formatervezésű és az ízlésesen díszített darabokat egyaránt; hogy a klasszikus, elegáns stílusú termékek mellett szerepeljenek a napjainkban népszerű lakberendezési trendeket (modern, retro, country, minimál) követő bútorok; hogy bútorainkat több különböző színben is szerepeltessük kínálatunkban. Így Vásárlóink korosztálytól függetlenül megtalálhatják nálunk az igényeiknek leginkább megfelelő bútort.

Bútoraink európai szinten is kiváló minőségét gyártóink a Black Red White, a VOX, Helvetia és a Tarenko garantálják.

A gazdag kínálat mellett ügyelünk arra, hogy termékeink a lehető legjobb árfekvésben legyenek elérhetőek. Ezért bútoraink a kedvező alapáron túl időről-időre akciós áron is megrendelhetőek; valamint ha a megrendelés értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, átvállaljuk a kiszállítási költséget is Magyarország egész területére vonatkozóan..

Látogatóink honlapunkon előzetes regisztráció nélkül nézelődhetnek és vásárolhatnak. A megrendelt bútorok vételárát Vásárlóinknak csak az átvételkor, utánvéttel kell kiegyenlíteni, nincs szükség az összeg előzetes átutalására. /bizonyos esetekben 30% foglalót kérhetünk be, ez függ a megrendelt termék típusától, egyediségétől és a megrendelés értékének nagyságától/
Felmerülő kérdéseiket feltehetik e-mailben és telefonon egyaránt.

Kellemes böngészést kívánunk!

 

Az online rendelés menete

A kiválasztott bútor megrendeléséhez elegendő a "Hozzáadom a kosárhoz" ikonra kattintani, ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ha további terméket szeretne vásárolni, akkor egyszerűen ki kell választani az újabb terméket és ismét a "Hozzáadom a kosárhoz" ikonra kell kattintani. Ha valamelyik termékből több darabot szeretnénk rendelni, akkor a darabszámnak megfelelően meg kell ismételni a "Hozzáadom a kosárhoz" ikonra való kattintást. A rendelés véglegesítéséhez a "Megrendelem" szóra kell kattintani, az ezt követően felnyíló ablakban értelemszerűen ki kell tölteni a vásárló adatait (vezetéknév, keresztnév, telefonszám, e-mail); a számlázási címet (név/cégnév, irányító szám, város, utca, házszám); a szállítási címet (név/cégnév, irányító szám, város, utca, házszám); ill. lehetőség van vásárlási megjegyzés bejegyzésére is. Ezután

Természetesen elfogadunk megrendeléseket e-mail-ben is, e-mail címünk: info@butor.avernus.hu . Kérjük, amennyiben e-mailben adják le rendelésüket, szíveskedjenek pontosan feltüntetni a kiválasztott termékek nevét, színét, darabszámát; a megrendelő nevét, telefonszámát, e-mail címét; a számlázási címet és a szállítási címet.

A rendelés visszaigazolása

A webáruházban leadott megrendeléséről perceken belül visszaigazolásnak kell érkeznie az Ön által megadott e-mail címre. Miután az Ön megrendelése megérkezik hozzánk, a tételek feldolgozásra kerülnek. Kollégáink rögzítik a megrendelést, és az adatok egyeztetéséhez telefonon keresztül felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben 3 munkanapon belül nem sikerül felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, a megrendelést tárgytalannak tekintjük és töröljük a rendszerünkből. Az adatok ellenőrzése után továbbítjuk a megrendelést a beszállítók felé.

A bútor beérkezése, kiszállítás egyeztetése

Miután az Ön által megrendelt termékek hiánytalanul megérkeztek hozzánk, kollégáink ismét felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetik a szállítási időpontot.

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékeket az előre megbeszélt napon szállítjuk ki Önnek, a vételárat a bútor és a számla átvételekor a szállítónak kell kifizetni készpénzben, tehát nincs szükség sem előleg fizetésére, sem a vételár korábbi elutalására, Ön csak az átvételkor fizet. Természetesen lehetőség van a vételár átutalásos kiegyenlítésére is, ebben az esetben megrendeléskor a "Megjegyzés" rovatba sziveskedjen ezt jelezni felénk. Átutalásos fizetés esetén a számlát még a szállítás megkezdése előtt teljesíteni kell! A számlát postai úton juttatjuk el az Ön által megadott címre.
Bizonyos esetekben 30% foglalót kérünk be, ez függ a megrendelt termék típusától, egyediségétől és a megrendelés értékének nagyságától.

Szállítási költség

Alsó határFelső határDíjtétel
1 Ft 50 000 Ft 5 200 Ft
100 001 Ft 120 000 Ft 1 000 Ft
120 001 Ft 200 000 Ft 1 000 Ft
200 001 Ft 250 000 Ft 1 000 Ft
250 0001 Ft 999 000 Ft 1 000 Ft


Házhozszállításnál emeletdíjat nem számítunk fel! Ez nem csak reklámfogás! Tényleg bevisszük lakásába a rendelt bútort!
Az árak Magyarország határain belül érvényesek! Külföldi országba történő szállításról érdeklődjön levélben ügyfélszolgálatunkon.

 

Termékinformáció és csomagolás

Bútoraink többségét lapraszerelt állapotban, elemenként csomagolva forgalmazzuk. A bútorok egyedi összeszerelést igényelnek, amelyhez az elemeket tételesen felsoroló szerelési rajzot /úgynevezett robbantott rajzot/ mellékelünk. Amennyiben a csomagból mégis hiányozna az összeszerelési rajz, akkor jelezze ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy a nap 24 órájában e-mailen, és mi néhány percen belül küldünk e-mailen, vagy faxon szerelési rajzot a rendelt tételekről.

Jótállási feltételek:

Az általunk forgalmazott bútorokra, a 151/2003 (IX.22) sz. Korm. Rendelet, és a 49/2003 (VII.30) sz. GKM Rendelet alapján, a bútorok átvételétől számított egy év jótállást vállalunk.
A jótállásra vonatkozó igényeket csak a megfelelően kitöltött jótállási jeggyel, és fizetési bizonylattal lehet érvényesíteni.
A jótállási idő a vásárlás, vagyis a számla kiállításának időpontjával kezdődik.

Amennyiben a vásárolt termék rendeltetésszerű használata közben, a jótállás ideje alatt hibát észlel, kérjük haladéktalanul jelezze a forgalmazó felé.
A hibákat a szerelési rajzon található kódok pontos megadásával tudjuk orvosolni, így kérjük őrizze meg a szerelés ideje alatt a robbantott szerelési rajzot. Előfordulhatnak konstrukciós változások, és egy elemet más kóddal jelöli meg a gyártó. A szerelési rajz hiánya a garanciális teljesítés idejét nagyon kitolhatja, mert rossz elemet rendelünk le Önnek.
A jótállási időben a forgalamzó biztosítja a bútoron lévő hibák térítésmentes javítását, amennyiben azok az anyagban találhatóak, vagy a gyártás folyamán bekövetkezett hibákból erednek.
A jótállási időn belül a vásárló igénye szerint biztosítjuk a hibák díjmentes javítását vagy arányos engedmény megadását. A hiba elhárítására a megbízott szakember a vásárlóval egyeztetett időpontban házhoz megy.
Ha a hiba a helyszínen nem javítható, a forgalmazó a hibás bútort vagy a hibás alkatrészt saját költségén elszállítja üzemi javításra.
A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a javítást 15 munkanapon belül elvégezze.
A jótállási javítás során cserélt bútorra, vagy ennek alkatrészére a jótállási idő újra kezdődik, illetve javítás esetén meghosszabbodik azzal az idővel, amely alatt a terméket a vásárló rendeltetésszerűen nem használhatta.

A jótállás nem terjed ki az olyan hibákra, amelyek visszavezethetőek arra, hogy:

 

  • a bútort nem rendeltetésszerűen használták,
  • a használati-kezelési útmutatót nem tartották be,
  • a bútort átalakították, megváltoztatták,
  • a hiba káresemény következménye,
  • a bútor elemei illetve alkatrészei a szakszerűtlen összeszerelés miatt sérültek meg,
  • a bútor az áruátvételt követő újabb szállítás során károsodott,
  • egy alkatrész, vagy elem természetes kopás, vagy elhasználódás során tönkremegy,
  • a fa természetes anyagából adódó kisebb színeltérésekre.

 

A rendelés lemondása, visszavásárlás:

A megrendelés a kiszállítás időpontjáig e-mailben, az info@butor.avernus.hu címre irt levélben lemondható. Ha a megrendelés lemondása a kiszállítást követően történik, a bútor oda-vissza történő szállítás lebonyolítása és költsége a Megrendelőt terheli. A szállítást a Megrendelőnek kell intéznie, 14 munkanapon belül el kell küldeniük telephelyünkre. Mindezeken felül a Megrendelőt egyéb költség nem terheli.
A bútort a vásárló esetleges kérésére, a vásárlást követő 14 munkanapon belül, eredeti csomagolásában, sértetlen állapotban visszavásároljuk;a Vásárló által kifizetett összeget (termék ára + esetleges felszámolt szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Ez történhet banki utalással, postai úton. Minden esetben a Vásárló dönti el, hogy melyik lehetőséget választja.
A forgalmazó követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával, fényképezőgéppel rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt e).
Lapreszerelten forgalmazott bútorainkat összeszerelt állapotban nem áll módunkban visszavásárolni!

Használati, kezelési útmutató a termékekhez:

A lapreszelet bútorokat és az ágybetéteket a szállítás, és a raktározás folyamán mindig fektetve tárolja az eldeformálódás elkerülése érdekében!
Az üveges elemeket tartalmazó dobozok piros színű jelöléssel vannak ellátva, ezekre fokozatosan ügyeljen!
A bútorok nedvességre nagyon érzékenyek; szállítás, raktározás során és a beépítést követően is száraz helyen tartsa bútorát!
Az ajtók nyitását szolgáló kivetőpántok maximum 105°-os nyitást engednek, túlfeszítésük a csavarok kilazulását, esetleg kiszakadását eredményezheti!
A polcokat megoszló terhelés esetén maximum 15 kg-mal terhelheti méterenként! A görgős fiókok önbehúzó rendszerűek, ezért azok belökése a fiókok károsodását okozhatja!
Nagyobb hő hatására a felületek károsodhatnak!
Bútorát elsősorban száraz ronggyal tisztítsa! Amennyiben szárazon nem tudja eltávolítani a szennyeződést, használjon CLIN UNIVERSAL tisztítószert! A tisztítószert mindig a rongyra fújja, ne a bútorra! A bútortisztítók aerosolos bevonó anyaga a fa felületek pórusaiban konzerválja a poros szennyeződéseket.
Agresszív szerves oldószerek, savak használata tilos!
A konyhabútorok használata során ügyeljen arra, hogy csepegő víz ne érje az ajtók lakkozott vagy festett felületeit, ha ilyen történik, azt száraz, nedvszívó ronggyal azonnal törölje szárazra!
A felületi feszültség a függőleges felületek alsó élén, és az ajtók mintázatában megtartja a nedvességet, ezért ügyeljen ezek szárazon tartására!
A konyhabútorok munkalapját mindig tartsa szárazon!
A munkalapon késsel vagy egyéb vágó eszközzel ne daraboljon, használjon erre a célra vágódeszkát.
A kárpitos bútorok ágyszerkezetét mindig középen megfogva húzza ki!
A kárpitozott felületek tisztítását finom dörzsöléssel és száraz habzó tisztítószerrel végezze a tisztítószeren olvasható útmutató szerint! Ajánlatos a tisztítást először egy kevésbé látható helyen kezdeni.
Tilos a kárpitozott felületeket oldószerrel, vegyi tisztítószerrel tisztítani!
A textilbőrrel bevont felületekről a tinta ill. egyéb anyagok okozta szennyeződéseket, enyhén nedves, szappanos ronggyal törölje le, soha ne használjon alkohol tartalmú tisztítószereket!
A kárpitozott termékeket óvja a sugárzó hőtől és a tűző napsütéstől, amelyek a bevonóanyag kifakulásához vezethetnek!
A karfákra ne üljön, és ne feküdjön rá, ellenkező esetben a karfa és az üléskeret is megsérülhet!
A kárpitozott termékek huzatának lazulása a bevonóanyag természetes nyúlására vezethető vissza; az enyhe ráncképződés a termék minőségét, használhatóságát és élettartamát nem befolyásolja.

Tanácsok az összeszereléshez

Mielőtt elkezdené az összeszerelést, válogassa szét az egyes elemekhez tartozó dobozokat!
Egyszerre csak egy elemet kezdjen összeszerelni!
Az összeszerelést lehetőleg abban a helységben végezze, ahol a bútor végeleges helyet kap, kerülje az összeszerelt bútorok hosszabb távon történő mozgatását.
A robbantott szerelési rajzot a csomagoláson belül találja a szerelési dobozzal együtt!A szükséges alkatrészeket (csavarok, alátétek, tiplik, szögek, ragasztó stb.) a szerelési dobozban találja!
Mindig a megadott sorrendet követve végezze az összeszerelést!
Az ajtók felszerelésénél először mindig a pántalátétet csavarozza az oldalra, majd erre illessze rá az ajtót!Bútor összeszerelésnél csak és kizárólag gumikalapácsot használjon!
Mindig csak lapot kalapálja, ha az éleket éri az ütés, azok letörhetnek!
A robbantott szerelési rajzon található lengyel szavak fordítása:
Segment = bútor, egység
Symbol elementu = alkatrész jelölése
Wymiary = méret
Numer paczki = doboz száma
Akcesoria = szerelvények
Uwaga = figyelem
Instrukcja montazu = szerelési útmutató
Podczas montazu = szerelés menete.

Információkérés

A bútorokkal, megrendeléssel, számlázással kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseit felteheti e-mailben, az info@butor.avernus.hu címre írott levéllel, vagy telefonon a +(36-30) 8-50-40-28 telefonszámon.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi gyakorlatunk megfelel az alkalmazandó hatályos jogszabályoknak, különös tekintettel az alábbiakra:

Az adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságra hozataláról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései szerint kezeli. Ugyanígy alkalmazzuk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szabályozó 1998. évi VI. törvényt. * Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényt. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. törvényt.


Fenntartjuk a jogot, és egyben kötelezettséget, hogy az adatvédelmi gyakorlatot a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk.