Kosár

Találatok: {{result_arr.length}} db

Adas Szekrénysor

Adas Szekrénysor

Egy igazi klasszikus nappali szekrénysor a Black Red White-tól az Adas. Hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Két színben kapható sötét alma és sötét aosta dió. Az Adas szekrénysor áll egy tágas akasztós szekrényből, egy tv állványból, egy vitrines elemből és egy félig nyitott/zárt polcos részből.

Jaspi szekrénysor

Jaspi szekrénysor

A Jaspi nappali szekrénysor a Black Red White egyik legújabb szekrénysora. Három különböző színben rendelhető: a közkedvelt salev dió, és klasszikus hatást nyújtó wenge tölgy, és az igazán modern salev dió / fényes fronttal. A Jaspi szekrénysor összeállítás tartalmaz egy vitrines polcos szekrényt, egy tv állványt, egy fali polcos és egy akasztós szekrényt. A Jaspi szekrénysor színben és formailag megegyezik a Raflo bútorcsalád elemeivel, így könnyedén kiegészítheti azt komóddal, dohányzóasztallal, vagy Raflo vitrin elemekkel. Ár/érték arányban az egyik legjobb választás! Ne hagyja ki az alkalmat és rendeljen olcsón, gyorsan, kényelmesen Jaspi nappali szekrénysort.
Jaspi szekrénysor - a nappali szekrénysorok új generációja!

Kaspian Szekrénysor

Kaspian Szekrénysor

A népszerű Kaspian nappali szekrénysor három különböző színben rendelhető: teljesen wenge, ahol a korpusz és az ajtók is wengék, egy wenge korpusz palio ajtókkal, és egy wenge korpusz fényezett szürke ajtókkal. Bár a Kaspian szekrénysor egy komplett bútort takar, de az elemek szétválaszthatóak egymástól, nem szükséges őket szekrénysorként egymás mellé állítani őket. Például az akasztós vagy vitrines szekrény elhelyezhető más helyre is. A Kaspian szekrénysor négy különálló elemből áll: egy vitrines szekrény üveg polcokkal, melyekbe külön opcióként világítás rendelhető, egy nagy méretű tv állvány 2 ajtóval, egy mutatós fali polcrendszer, és egy tágas akasztós szekrényből. A nagy népszerűségnek köszönhetően a Black Red White -egy közkedvelt színnel- a sonoma tölggyel bővítette a Kaspian bútorcsaládot, így már 4 színben rendelhető, így mindenki megtalálja keresett bútorát!